The Royal Widad Residence @ UTMKL Pakej Perkahwinan Nikah Sanding

Tempat Yang Sempurna Untuk Majlis Perkahwinan Nikah Sanding di Ballroom Royal Widad Residance @ UTMKL – Nurul Adilah Wedding Planner - 0175182681

The Royal Widad Residence @ UTMKL Pakej Perkahwinan Nikah Sanding

Pakej Perkahwinan Nikah Sanding Royal Widad Residence @ UTMKL

Tempat Yang Sempurna Untuk Majlis Perkahwinan Nikah Sanding di Ballroom Royal Widad Residance @ UTMKL – Nurul Adilah Wedding Planner – 0175182681

Terletak di tengah-tengah kawasan Golden Triangle Kuala Lumpur. Royal Widad terletak berhampiran dengan pengunjung Domestik & Antarabangsa, hanya 40 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur 2 (KLIA2) & 35 minit dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA).

Capacity Chart The Royal Widad Residence @ UTMKL Pakej Perkahwinan Nikah Sanding

The Royal Widad Wedding Packages

Ia juga berdekatan dengan Stesen Sentral dengan sambungan rel ekspres ke & dari KLIA dalam masa 28 minit & kawasan Kuala Lumpur Sentral yang semakin berkembang.

Pusat Bandar Kuala Lumpur, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur & Segitiga Emas hanya lima minit perjalanan dengan kereta. Stesen Keretapi Sentral Kuala Lumpur membolehkan anda dengan mudah meneroka pelbagai pemandangan bandar. Lokasi utama ini terletak di kawasan eksklusif yang dikenali sebagai Jalan Maktab & kebanyakan tugas boleh dilakukan dengan berjalan kaki.

Nurul Adilah Wedding Planner

Tempat Yang Sempurna Untuk Majlis Perkahwinan Nikah Sanding di Ballroom Royal Widad Residance @ UTMKL